La Generalitat i RTVE inicien les reunions per avançar a l’organització del Benidorm Fest

El director general de Turisme, Herick Campos, ha mantingut la primera reunió de treball amb representants de Ràdio Televisió Espanyola per impulsar l’organització i la difusió de la propera edició del Benidorm Fest el 2023.

Després d’aquesta reunió, Herick Campos ha anunciat la creació d’un grup de treball conformat per la Generalitat, RTVE i l’Ajuntament de Benidorm que tindrà com a objectiu “maximitzar l’efecte del festival i ampliar les persones que el podran gaudir del festival al nostre principal destinació de vacances com és la ciutat de Benidorm”.

Repercussió del Benidorm Fest 2022

L’edició del Benidorm Fest 2022, que es va celebrar el mes de gener passat, va assolir quotes de pantalla a TV del 21% durant la retransmissió de la gala i va arribar al 27.7% al minut d’or a la final quan es va anunciar la guanyadora.

A les xarxes socials, el certamen musical en què s’escull la persona representant al festival d’Eurovisió, va ser Trending Topic a nivell mundial amb 358 milions d’usuaris. L’impacte econòmic només a la xarxa Twitter va suposar aquella nit 13.3 milions d’euros i l’ocupació als diferents allotjaments turístics es va incrementar un 10%.

Informació i Foto: Generaltiat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: