La Generalitat finalitza les obres de repavimentació de les cruïlles de la xarxa tramviària de Metrovalencia

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), ha finalitzat les obres de millora de l’estat del paviment de la Línia 4 (Doctor Lluch-Mas del Rosari), 6 (Tossal del Rei-Marítim Serrería) i 8 ( Marina Reial-Marítim Serrería) del tramvia a València per valor de 768.000 euros, IVA inclòs.

En conjunt, s’ha millorat la pavimentació de 28 creus tramviaris, dels quals 12 corresponen al tram entre les parades de Florista i Vicent Zaragozà, i 16 més entre les parades de Tarongers i La Marina a la Línia 4; Alfahuir i Tossal del Rei a la Línia 6; i entre Francesc Cubells i Marítim Serrería a la Línia 8.

La xarxa tramviària actual va entrar en servei el 1994 i posteriorment ha viscut diferents ampliacions. Actualment compta amb 20 quilòmetres i 43 parades. El traçat discorre en gran part per la trama urbana de la ciutat de València, per la qual cosa alguns punts d’encreuament acumulen un cert desgast, provocat pel continu pas de vehicles i del tramvia mateix.

Aquestes intervencions s’han dut a terme sense alterar la circulació habitual dels tramvies, dividides en diferents fases, amb la finalitat de garantir el pas de vehicles en les millors condicions. Les obres han consistit en la supressió del paviment actual, compost per materials diversos com la llamborda, formigó o paviment asfàltic.

Al projecte s’ha previst la renovació de les proteccions del carril, el seu ancoratge a la base de formigó i la reposició dels elements elàstics de protecció davant de les vibracions del tramvia. Amb aquests treballs es millorarà el pas dels tramvies i es contribuirà a reduir possibles molèsties i sorolls a les zones on s’ha intervingut.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: