La Generalitat facilita la sol·licitud de les targetes personalitzades de Metrovalencia de manera en línia

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), facilita a les persones usuàries de Metrovalencia la sol·licitud de les targetes personalitzades de manera en línia a través de la web

consultar aquí, a fi de fer més còmode i ràpid aquest procés de tramitació.

Aquest nou servei serveix per a sol·licitar títols com Gent Major, Mobilitat, Família Nombrosa, Família Monoparental, TuiN Jove o la targeta personalitzada genèrica (TuiN).

La persona usuària ha d’entrar en la pàgina web, clicar en la imatge “Sol·licita la teva targeta personalitzada”, descarregar-se el formulari en format pdf editable i emplenar-lo amb les dades que se sol·liciten, com la mena de targeta reclamada, les dades personals de noms, cognoms, adreça, codi postal, el número del DNI, telèfon i el correu electrònic.

En tractar-se d’una targeta personalitzada, cal aportar com a documentació la fotocòpia del DNI, NIE o passaport en vigor, una fotografia recent (tipus DNI, de front, amb fons blanc, sense ulleres de sol ni màscara i una grandària màxima de 100 kb) i la fotocòpia del document que acrediti que es compleixen els requisits exigits per a obtenir el tipus de targeta que se sol·licita (per exemple, el grau de discapacitat necessari per a ser portador de la targeta Mobilitat).

Tant el formulari degudament emplenat com la documentació requerida s’ha d’enviar per correu electrònic a l’adreça carnet_metrovalencia@gva.es.

Una vegada revisada i confirmada la documentació es confeccionarà la targeta i s’enviarà un correu electrònic a la persona usuària en el qual s’informarà de quan es pot passar a recollir la targeta en el Espai del Client de Xátiva, on hi haurà personal específic per a atendre aquest tipus de sol·licituds.

En condicions normals, les peticions que es realitzin abans de les 13 hores es podran retirar a partir de les 14 hores del següent dia laborable, moment en què cal abonar l’import corresponent. Es recomana que els usuaris i usuàries esperin a rebre el correu electrònic que li confirmi que la targeta personalitzada es troba ja a la disposició del client o clienta.

Web de Metrovalencia

La pàgina web de Metrovalencia va entrar en servei l’any 2003. En 2008 va experimentar una transformació en la seva presentació i continguts. En 2015 es va incorporar una nova utilitat, la recàrrega per Internet, en euros, de la targeta moneder TuiN i de la resta de títols de transport, amb excepció del bitllet senzill, i els que s’hagin de justificar per part d’algun col·lectiu. Tot això suposa una major comoditat per a l’usuari, a l’hora d’adquirir els seus títols de transport.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: