La Generalitat facilita el transport en tramvia a Fira València per acudir a Hàbitat, Home Tèxtils Premium i Espai Cuina SICI

La Generalitat, a través de Metrovalència, ha programat a partir d’aquest dimarts i fins divendres serveis especials a la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudeixin a la Fira Internacional del Moble ( (Hàbitat València), Home Tèxtils Premium i Espai Cuina-SICI.

Durant la celebració d’aquests esdeveniments, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les franges horàries de les 6.00 i les 22 hores.

El primer tramvia des de Serrería circularà a partir de les 6.0 hores i des de Doctor Llluch a les 6.30 hores. El darrer sortirà des de Doctor Lluch a les 21.29 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i el darrer a les 22.19 hores.

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran al rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalència.

Tots aquells usuaris que vulguin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon gratuït 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible a la pàgina web de Metrovalencia, a xarxes socials (@metrovalencia ia facebook/metrovalencia.fgv.) ia l’App oficial.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: