La Generalitat convoca un milió d’euros en subvencions destinades al sanejament de les entitats locals que tinguin una situació de dificultat financera especial

La Generalitat ha convocat un milió d’euros en ajudes destinades al sanejament de les entitats locals de la Comunitat Valenciana en situació d’“especial dificultat economicofinancera” amb l’objectiu de reduir l’endeutament generat per les operacions de crèdit a llarg termini.

Les subvencions, gestionades per la direcció general dAdministració Local, podran ser sol·licitades per ajuntaments que travessen per dificultats financeres amb un nivell dendeutament superior al 110% dels ingressos corrents liquidats.

La Resolució d’aquestes subvencions s’ha publicat al DOGV d’aquest dijous 24 de novembre, per la qual cosa les entitats locals poden presentar sol·licituds de manera telemàtica fins al proper dia 12 de desembre. La concessió de les subvencions sefectuarà en règim de concurrència competitiva.

La finalitat de les subvencions serà “la reducció de capital viu d´operacions d´endeutament financer a llarg termini formalitzat amb entitats bancàries i disposat sempre que es tracti d´amortitzacions no ordinàries”.

Limport global màxim per finançar aquestes subvencions és de 1.050.000 euros. Les quanties que puguin rebre els ajuntaments, “en cap cas no podran ser aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos que es percebin d’altres administracions públiques o d’altres ens públics o privats, superior al cost de l’actuació subvencionada” .

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: