La Generalitat convoca dues beques per realitzar estudis de postgrau al Col·legi Europa durant el curs 2023-2024

La Generalitat, a través de la Secretària Autonòmica per a la Unió Europea i les Relacions Externes, ha convocat 2 beques per realitzar estudis de postgrau al Col·legi Europa durant el curs acadèmic 2023-2024, directament relacionats amb les dimensions polítiques, jurídiques, econòmiques o internacionals de la integració europea.

Les beques tenen una durada de deu mesos i compten amb una dotació de 52.000 euros, destinats a sufragar part de l’import de les despeses de matrícula, allotjament i manutenció a qualsevol de les dues seus del Col·legi Europa ubicades a la ciutat belga de Bruges ia la ciutat polonesa de Natolín.

Els requisits per optar a les beques, segons estableixen les bases reguladores daquesta convocatòria són tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol altre país de la Unió Europea; ser residents o haver fet estudis en un centre universitari de la Comunitat Valenciana; haver estat preseleccionat o preseleccionada per al programa objecte de les beques pel Col·legi Europa i aportar-ne el justificant; així com no incórrer en cap de les prohibicions que estableix larticle 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

A més, tampoc podran optar a aquestes beques aquelles persones que hagin cursat estudis al Col·legi Europa.

Les sol·licituds es poden realitzar a partir de dijous que ve, 6 d’abril, de manera exclusivament telemàtica, a través de la seu electrònica de la Generalitat seu electrònica de la Generalitat https://sede.gva.es. El termini establert per poder fer la sol·licitud és de 15 dies.

El Col·legi d’Europa, creat el 1949 per iniciativa del Congrés de la Haia, és l’institut de postgrau d’estudis europeus més antic, i un dels més prestigiosos per la qualitat i la varietat dels seus programes d’estudis. La seva idea fundacional va ser establir una institució on les persones graduades universitàries dels diferents països europeus estudiessin les seves carreres relacionades amb la cooperació i la integració europees.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: