La Generalitat convoca ajuts per fer activitats de difusió i formació en matèria de la Unió Europea i d’acció exterior

La Generalitat ha publicat aquest dilluns al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria de subvencions per realitzar activitats de difusió i formació en matèria de la Unió Europea i d’acció exterior per a l’any 2023.

L’objectiu d’aquests ajuts, a què la Generalitat destina un total de 72.500 euros, és la divulgació de coneixements relatius a la Unió Europea, la participació ciutadana a la Unió Europea, i qualsevol altre aspecte relacionat directament amb la Unió Europea o amb la acció exterior de la Comunitat Valenciana, tant pel que fa a països de fora de la Unió Europea com d’organismes internacionals.

Les subvencions, adreçades a entitats públiques, cooperatives, associacions i altres entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes, es podran sol·licitar de manera telemàtica a partir de dimarts que ve, 4 d’abril, fins al 3 de maig a la seu electrònica de la Generalitat

Per a l’exercici actual s’han considerat prioritàries les temàtiques relacionades amb el Pacte verd europeu, la participació de les regions a la Unió Europea; els Fons Next Generation UE; Europa adaptada a l’era digital; el desenvolupament del pilar europeu de drets socials; l’any europeu de les competències/capacitats; les eleccions al Parlament Europeu, i la participació ciutadana a la Unió Europea.

Per això, es concediran entre 1.500 i 9.000 euros per sol·licitud, en funció de les despeses subvencionables i les activitats que se subvencionin hauran d’executar-se al territori de la Comunitat Valenciana. A més, cada activitat es desenvoluparà de manera presencial, sense perjudici de la difusió en línia.

Cada entitat sol·licitant pot presentar més duna sol·licitud, tantes com activitats o projectes per als quals sol·liciti subvenció. Per a més informació, podeu consultar el DOGV.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: