La Generalitat col·laborarà amb Startup València donant a conèixer els seus incentius empresarials a l’ecosistema emprenedor

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, ha anunciat aquest dilluns que la Generalitat col·laborarà amb Startup València, l’associació de l’ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana, donant a conèixer de manera directa tota la gamma de subvencions, incentius i projectes de finançament empresarial dissenyats per la Conselleria per donar suport al teixit productiu valencià.

Arcadi España s’ha reunit amb el president de Startup València, Juan Luis Hortelano, i el seu CEO, Nacho Mas, als quals ha anunciat que aquest suport es materialitzarà també en la participació de la Conselleria en l’esdeveniment tecnològic València Digital Summit 2022, que tindrà lloc del 24 al 26 d’octubre a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Aquesta trobada, que s’estima que aquesta cinquena edició tindrà una assistència de més de 10.000 persones de més de 30 nacionalitats diferents, reunirà les figures més rellevants de l’ecosistema emprenedor nacional i internacional, representants de startups, corporacions, professionals de la inversió i públic interessat a debatre sobre tecnologia i negocis.

“Des del Consell volem estar al costat del teixit emprenedor, col·laborant amb ells i coneixent les seves iniciatives i necessitats, per facilitar en tot el possible la materialització de nous projectes empresarials i atreure inversió i talent al nostre territori”, ha indicat el conseller d’Hisenda i Model Econòmic.

A més, ha apuntat que “en un món cada vegada globalitzat, resulta clau retenir i impulsar projectes innovadors permetent el seu consolidació i expansió. Per això, des de la Generalitat estem treballant en la consolidació de tres hubs al nostre territori, un a València entorn de la indústria automobilística i la base de l’ONU a Quart de Poblet, un altre a Alacant centrat en el Districte Digital i la recuperada Ciutat de la Llum i un altre a Castelló basat en la indústria taulellera”.

“Aquesta estratègia de potenciació d´iniciatives digitals i tecnològiques, que neix de l´esperit d´una Generalitat emprenedora, es traduirà en més activitat, més generació de riquesa i més creació d´ocupació al nostre territori”, ha indicat el conseller.

Per la seva banda, Juan Luis Hortelano ha indicat que “aquesta col·laboració suposarà un impuls per a l’ecosistema d’empreses innovadores i tecnològiques valencianes ja que facilitarà que aquestes tinguin més accés a subvencions, incentius i finançament, cosa que els ajudarà a desenvolupar els seus negocis i escalar-los ”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: