La Generalitat accepta la cessió gratuïta d’un immoble a Nàquera per destinar-lo a l’EDAR Nàquera-Bonança

La Generalitat ha acceptat la cessió gratuïta d’una parcel·la al carrer Vendaval número 4 de Nàquera, realitzada per l’ajuntament d’aquest municipi, per destinar-la a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) Nàquera-Bonança.

El passat 28 de setembre del 2021 el consistori de Nàquera va aprovar la cessió d’una parcel·la de 16.468 m² de superfície per destinar-la a l’EDAR Nàquera-Bonança.

Així mateix, l’immoble s’accepta lliure de càrregues, gravàmens i al corrent de qualsevol despesa.

L’Ajuntament de Náquera assumeix el compromís de procedir a l’eliminació de qualsevol obstacle que pugui impedir o dificultar l’execució del projecte, així com dotar el terreny de la urbanització necessària perquè adquireixi la condició de solar.

L´immoble acceptat s´incorporarà al´Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat en concepte de bé de domini públic destinat al servei públic hidràulic i adscrit a la Conselleria d´Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

En cas d’incompliment de les condicions de la cessió, es procedirà a la reversió immediata de l’immoble a la corporació local i es donarà de baixa l’espai de l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: