La Fundació Manuel Peláez renova el seu compromís de patrocini de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant

La Fundació Manuel Peláez Castillo i la Universitat d’Alacant han renovat un any més el conveni de patrocini de el projecte musical de l’Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA). L’acord ha estat rubricat al despatx rectoral per la presidenta de la Fundació Manuel Peláez, Carmen Robles i per la rectora de la universitat, Amparo Navarro. Un acte que també ha comptat amb la presència de la vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària, Catalina Iliescu; la directora de la Fundació General de la UA, Lucía Gomis i la directora de la Fundació Manuel Peláez, Rosa Ruiz.

La Fundació Manuel Peláez Castillo (FMPC) patrocina a l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant de manera ininterrompuda des de l’any 2005, el que la converteix en el més antic i fidel patrocinador de el projecte musical universitari posat en marxa en aquest mateix any. El mecenatge de la FMPC permet finançar beques de formació per als músics de l’OFUA, així com la celebració de cicles de concerts que anualment organitza la Universitat. El conveni preveu, de la mateixa manera, la celebració d’un concert benèfic a benefici de la Fundació Noray Projecte Home Alacant.

Amparo Navarro ha agraït a la presidenta de la Fundació seu compromís amb l’OFUA i ha destacat que “aquest patrocini resulta fonamental perquè el projecte musical de la nostra orquestra universitari pugui desenvolupar-se any rere any. Una iniciativa que és un espai de trobada per a alumnat universitari i també de diferents conservatoris i escoles de música de la província i que actua com una plataforma per al desenvolupament formatiu i pedagògic dels seus integrants “.

Per la seva banda, Robles, ha assegurat que “aquesta és una iniciativa que ens genera una especial simpatia. ja que ens permet col·laborar en la formació de joves en la seva carrera musical, a el temps que amb la Universitat d’Alacant i també amb la Fundació Noray Projecte Home a través del concert benèfic “.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: