Conèixer a Germàn Bernàcer té premi a la Universitat d’Alacant

Noranta anys després de l’nomenament com a responsable de Servei d’Estudis del Banc d’Espanya d’un dels economistes espanyols més il·lustres, l’alacantí Germà Bernàcer, la Càtedra Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant i el Fòrum de Debat Econòmic Germà Bernàcer, amb la col·laboració de la Fundació Mediterrània, han vingut organitzant diverses activitats. Una d’elles, la conferència sobre “L’economia espanyola en l’àrea de l’euro: situació, perspectives i reptes”, al juny passat, i que va servir per inaugurar l’exposició titulada “Germà Bernàcer, l’economista-humanista alacantí més universal”, situada al vestíbul de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UA fins a finals d’octubre.

Per dinamitzar la mostra i donar-la a conèixer ha començat el 6 de setembre, i estarà vigent fins al 22 d’octubre, el sorteig “Acosta’t a Bernàcer”, dirigit a estudiants i personal de la UA. Per això cal visitar l’exposició, triar un panell, fotografiar-se amb ell, compartir-lo en alguna xarxa social i capturar i enviar aquesta informació, juntament amb les dades personals a l’correu catedragermanbernacer@ua.es Dos premis esperen, un per al personal de l’ UA i un altre per alumnat, consistents tots dos en nit d’hotel per a dues persones més un exemplar de el llibre “Germà Bernàcer. Acostament biogràfic “. Les bases de l’sorteig estan disponibles aquí.

La mostra recorrerà en els pròxims mesos bona part de la província d’Alacant. Amb aquesta acció la Càtedra Germà Bernàcer, el Fòrum de Debat Econòmic Germà Bernàcer i la UA volen difondre el perfil professional i humà, però també el pensament i l’obra de l’economista-humanista alacantí més polifacètic i universal.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: