La Fundació Laboral de la Construcció planeja la creació d’un centre de formació a la Universitat d’Alacant

Els màxims responsables de la Fundació Laboral de la Construcció de la Comunitat Valenciana s’han reunit aquest matí amb la rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, per proposar la creació d’un Centre de Formació de caràcter nacional al campus alacantí. A la trobada, celebrada al despatx rectoral, el president de la Fundació a la CV, Francisco Zamora, ha explicat que l’elecció de la UA per a la ubicació d’aquest centre respon a l’excel·lent reputació d’aquesta àrea de coneixement tant en el vessant formativa com a investigadora dins del sector de la construcció. “Ens interessa que els futurs professionals tinguin la millor formació quan surtin al carrer i per això volem anar de la mà dels millors”, ha explicat Zamora.

Per a l’arrencada del projecte conjunt, ambdues institucions signaran un conveni de col·laboració per establir les bases tant de la creació del Centre com d’altres aspectes relacionats amb la investigació, la formació al llarg de la vida i les pràctiques estudiantils. L’esmentat Centre, els costos econòmics derivats del qual correspondrien a la Fundació, seria una continuació del que la Fundació ha obert a Bétera, a la visita del qual han quedat emplaçada tota la delegació per analitzar el model, avaluar les necessitats i establir el full de ruta del projecte .

A més de la rectora i el president de la Fundació a la CV, la reunió ha comptat amb la presència de la gerent de la mateixa, María José Juan; el president de la Federació Provincial de la Construcció d’Alacant-Fécia i la secretària general, Ramón Jerez i Mercedes Girón, tots dos consellers de la Fundació. Per part de la UA hi han assistit el vicerector d’Infraestructures, Sostenibilitat i Seguretat Laboral, Salvador Ivorra; el director de lEscola Politècnica Superior, EPS, Virgili Gilart i la subdirectora dInfraestructures de lEPS, María José Moya.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: