La Fundació Esportiva Municipal de Valencia aprova el major pressupost de la seua història, que frega els 19 milions d’euros

El Consell Rector de la Fundació Esportiva Municipal s’ha reunit hui per a aprovar, per majoria sense vots en contra i amb l’abstenció del representant del PSOE, el pressupost de l’organisme autònom de l’Ajuntament de València per a l’any 2024, que serà de 18.720.580,36 euros, el major de tota la seua història, amb un increment del 9,08% respecte a l’any 2023.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Rocío Gil, ha remarcat que “estos pressupostos mostren la raó de ser de la Fundació, que no és un altre que posar a l’abast dels valencians la pràctica esportiva a través d’una oferta de serveis i unes infraestructures de qualitat”. La màxima responsable de l’esport a la ciutat de València ha subratllat que “estos nous comptes reflecteixen la clara intenció d’este govern municipal de donar rellevància a la cultura i valors de l’esport, així com de fomentar i treballar per uns hàbits de vida saludables entre els veïns de tots els barris de la nostra ciutat”.

El pressupost creix en tots els seus capítols, i es tracta d’un pressupost real que s’ajusta a les necessitats de l’organisme autònom i que li permetran continuar promovent i treballant per l’esport i la ciutat de València durant els pròxims mesos.

Les Escoles Esportives, els Jocs Esportius i l’esport base que es promou des de la Fundació Esportiva Municipal, de la mà d’altres agents del teixit associatiu de l’esport valencià, tornen a tindre un protagonisme destacat en el pressupost de l’organisme autònom i compten amb una partida de 780.000 euros.

El creixement de la despesa destinada a personal posa de manifest la importància que tenen els treballadors de la Fundació Esportiva Municipal en el desenvolupament de totes les iniciatives i serveis. La seua labor en el dia a dia, juntament amb el treball del teixit associatiu esportiu de la ciutat, és clau per a contribuir a l’impuls i foment d’una pràctica esportiva segura i que busca l’excel·lència.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d