La Fundació Albinegra organitza el cinquè Campus de Futbol per Nadal

La Fundació Albinegra organitza el cinquè Campus de Futbol per Nadal destinat a fer que els més joves gaudeixin de les vacances nadalenques amb el CD Castelló.

El Campus Albinegre de Nadal tornarà a ser una realitat. Destinat a aquells nens i nenes nascuts entre el 2011 i el 2016, podran gaudir de la cinquena edició en horari de matí i coincidint amb les dates d’aturada del Futbol Base. Els més joves tindran una bona alternativa per ocupar els dies de vacances fent esport durant els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre.

El Campus es desenvoluparà a les Instal·lacions Esportives Gaetà Huguet de Castelló i cada jornada transcorrerà entre les 8:30 hi les 13:30 h. Tots els inscrits, tant els jugadors de la Pedrera Albinegra com la resta de participants, realitzaran els entrenaments supervisats per professionals que dirigeixen als equips de la Pedrera del CD Castelló. Pedro Fernández Cuesta, director esportiu de la Pedrera Albinegra, ha explicat que “volem donar continuïtat als campus perquè és un gran escenari per seguir practicant el futbol amb el CD Castelló. Tancar l’any del Centenari amb aquesta activitat seria posar el colofó ​​a una temporada molt especial per a la Família Albinegra“.

La inscripció per al Campus de Nadal ja és oberta i per a més informació es pot consultar al telèfon de la Fundació Albinegra (964 04 89 55) oa través del correu electrònic de la Fundació (inscripcions@fundacioalbinegra.com).

T’esperem!

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: