Carrasco: “L’obra innecessària de Lidón ja causa quantioses pèrdues econòmiques als comerços”

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, i el regidor del PP Juan Carlos Redondo han tornat a visitar els comerços de l’Avinguda de Lidón, “els qui estan patint de ple les conseqüències d’una obra imposada, innecessària, que costarà 3,3 milions d’euros a tots els castellonencs sense que ningú no l’hagi demanat”, apunta Carrasco.

“Cada dia que passa augmenta el malestar a l’avinguda de Lidón, i així ens els han traslladat els mateixos veïns i comerciants a la visita d’ahir a la zona. El tall de carrers i les obres estan tenint conseqüències molt negatives sobre els comerços, alguns ja acumulen pèrdues de 10.000 euros en només dos mesos. Les botigues continuen sense rebre els bons comercials, que va demanar el PP al Ple de setembre per compensar les pèrdues per les obres i que l’equip de govern va tombar per anunciar-los després. Ni donen solució als comerciants a l’hora de dir-los on han de descarregar els proveïdors”, denuncia la portaveu Popular.

A més, Carrasco lamenta que un comerç hagi patit un robatori i una màquina de dispensar menjar hagi estat també objecte dels atracadors, els propietaris ho atribueixen a la manca d’accessibilitat perquè pugui patrullar la Policia Local. “Més enllà dels problemes que pateixen mentre es desenvolupen les obres, un cop marxin les màquines, el problema persistirà perquè el projecte de reforma canviarà completament la filosofia d’una avinguda que abans era una artèria principal d’entrada a la ciutat des de la platja i ja ha deixat de ser-ho. Aquest despropòsit, que només respon a un caprici de l’alcaldessa Amparo Marco, ni millorarà la qualitat de vida, ni la mobilitat dels castellonencs”, insisteix.

D’altra banda, residents i comerciants mostren el seu malestar per un projecte canviant que es va modificant sobre la marxa sense que ningú els expliqui absolutament res, quan són els principals damnificats. “On abans els van explicar que seria un accés restringit al trànsit, ara resulta que es crea una zona que s’ha anomenat buffer que serà d’ús compartit entre vianants i vehicles. Ni tan sols saben què passarà amb les terrasses de les cafeteries, si podran ampliar la superfície o no o mantenir-ne la ubicació actual amb tant de canvi inseperat”, assegura Carrasco.

“Des del Partit Popular treballarem per revertir, en la mesura de les nostres possibilitats i fins on tècnicament sigui possible, aquest sense sentit d’obra que mai no ha comptat amb la veu dels veïns, ni quan es va gestar, ni ara que impacta de ple sobre els veïns de Castelló”, conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: