La Família Albinegra creix de la mà del Sporting de Castelló

La Fundació té per objecte social el foment de l’esport base a la Comunitat Valenciana, i de nou torna a fer un pas en aquest sentit. Aquest cop l’actuació consisteix a realitzar els seus millors esforços orientats a consolidar i fer bategar amb més força si cap el cor de l’Club degà de la ciutat, l’Sporting de Castelló, club que integra més de 300 jugadors i realitza una exemplar gestió i progressió educativa , que es veurà ara reforçada amb les contribucions tècniques i d’altres mitjans que des de la Fundació Albinegra se li prestaran a aquesta històrica entitat de forma incondicional.

Durant els últims mesos s’han realitzat successives reunions d’anàlisi i treball a l’Estadi Municipal de Castalia, en què les dues entitats han identificat i definit les actuacions que realitzaran unint esforços. El Patró de la Fundació Albinegra, Javier Heredia, i el secretari de l’Sporting Castelló, Toni Guinot, es van mostrar “molt satisfets ‘per aquest pas. “La Fundació Albinegra, en la seva línia de promoure la pràctica de l’esport entre els més joves, treballarà conjuntament amb els responsables d’un club històric, com l’Sporting de Castelló, perquè aquesta entitat segueixi sent un referent a la ciutat de Castelló”, explica Heredia.

L’Sporting de Castelló va néixer l’any 1970 i actualment segueix de la mà del seu president, Pedro Nadal, nebot del seu fundador, José Nadal Marc. Totes les seves categories entrenen a la Gran Via de Castelló i alguns dels tècnics són Félix Ortega, Luís Belenguer i Roberto Murria. “Aquests últims temps obligaven a millorar en qualitat tècnica i humana nostre staff tècnic i la Fundació Albinegra va aparèixer per aportar-nos aquest impuls de millora per, sense perdre el que som i volem ser, estar darrere del nostre projecte. Amb les incorporacions de Sergio López i Víctor Zandalinas en el nostre organigrama com a coordinadors tècnic-esportius esperem que el treball formatiu dels seus fruits a mig termini aconseguint el que sempre ha estat el nostre propòsit, que tots els joves puguin jugar, córrer i gaudir amb l’esport que més els apassiona i tenir representació en totes les categories de futbol base provincial “, detalla Ortega.

Cal destacar que aquest any se celebra el 50è aniversari de l’Sporting de Castelló i que el Primer Equip de el CD Castelló compta avui amb dos jugadors que es van formar en aquest històric club. Es tracten de dos futbolistes molt estimats per l’afició de el CD Castelló com David Cubillas i Carles Salvador, que van tenir els seus inicis a l’Sporting de Castelló abans de passar per la Pedrera Albinegra.

La Fundació dóna la benvinguda al Sporting a la Família Albinegra, desitjant col·laborar per consolidar, més encara, aquesta entitat castellonenca.

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: