La diputada de Informática y Tecnología, Mentxu Balaguer, visita Tavernes de la Valldigna

La diputada d’Informàtica i Tecnologia, Govern Obert, Cooperació Internacional i GIRSA, Mentxu Balaguer, ha visitat Tavernes de la Valldigna i ha participat en la cloenda dels tallers de Polítiques de Dona, així com en la posada en marxa de projectes com ‘Un paraigua de vida per a la gent gran’, desenvolupats per la Regidoria de Serveis Socials i Igualtat.

L’alcalde Sergi González, i la regidora Noèlia Alberola, han mostrat a la diputada l’edifici del Braç Treballador i tots els tallers, activitats i serveis que allí es desenvolupen.

Mentxu Balaguer ha fet entrega dels diplomes a les participants del taller de noves tecnologies de Polítiques de Dona, i ha destacat el bon fer de l’Ajuntament per a acabar amb l’escletxa digital entre les dones i la gent gran.

A més, ha valorat molt positivament el programa ‘Un paraigua de vida per a la gent gran’, un projecte innovador en l’assistència i acompanyament a les persones majors del municipi i que s’ha posat en marxa gràcies a la col·laboració i la tasca d’aprenentatge-servei de l’alumnat de l’IES Jaume II el Just.

La Diputació de València ha concedit al consistori una subvenció de 5.000 euros per responsabilitat social, que ha permés posar en marxa el projecte ‘Un paraigua de vida per a la gent gran’, els tallers per acabar amb l’escletxa digital entre les dones i l’acompanyament psicològic a les víctimes de violència de gènere durant la pandèmia.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: