La Diputación de Castelló renova la imatge del Butlletí Oficial de la Província

La Diputació de Castelló ha renovat la imatge del Butlletí Oficial de la Província (BOP), un nou disseny, elaborat pel Servei Gràfic i Digital de la institució provincial, que s’ha desenvolupat després del canvi d’identitat visual corporativa de la Diputació, que es va presentar el passat 25 de gener.

El Butlletí Oficial de la Província s’edita de manera digital a través de l’enllaç https://bop.dipcas.es/portalbop/ perquè ja fa més de 13 anys que no es publica en paper excepte un únic exemplar per a conservar-lo en l’Arxiu Provincial de la Diputació. L’últim que es va editar en format paper va ser el del dijous 15 de febrer de 2009, mentre que el nombre de pàgines publicades l’any passat, 2022, va anar de 16.136.

El Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP), que es publica els dimarts, dijous i dissabtes durant tot l’any, és el periòdic oficial que dona publicitat a les disposicions de caràcter general i les ordenances, així com els actes, edictes, acords, notificacions, anuncis i altres resolucions de les Administracions Públiques i de l’Administració de Justícia d’àmbit territorial provincial, quan així estiga previst en disposició legal o reglamentària.

L’edició del BOP és electrònica, oficial i autèntica. Qualsevol usuari, a través del portal del BOP situat en internet, podrà obtindre còpies oficials i autèntiques del Butlletí de manera lliure i gratuïta mitjançant el sistema de seguretat establit pels Servei d’Informàtica i Noves tecnologies de la Diputació Provincial de Castelló.

El Butlletí ofereix la possibilitat de subscriure’s de forma gratuïta a les temàtiques seleccionades, amb el que el subscriptor rebrà en el seu correu electrònic la informació referent a les matèries seleccionades quan siga publicada en el BOP.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: