La Diputació recolza a l’Escola d’Atletisme València Esports amb més de 800 alumnes inscrits

Informació i Foto: http://www.dival.es

La Diputació de València ha estat present, com cada any, en l’arrencada de temporada de l’Escola del València Club d’Atletisme, que va tenir lloc en el Tram III de les Pistes de l’Estadi del Turia. Enguany la Diputació contribueix al foment de l’esport base amb una subvenció de 300.000 euros, amb la idea de col·laborar en el fiançament del projecte esportiu que porta desenvolupant el club en l’elit nacional i europea.

En l’acte, al que ha assistit la diputada delegada de l’àrea d’Esports, Isabel García, han participat els responsables del club i l’escola d’atletisme, inclòs el director de l’escola, Manuel Arnás, que ha format part de la foto oficial de la temporada al costat de la diputada i els professors i alumnes.

La Fundació València Club d’Atletisme, per mitjà del Club d’Atletisme València Esports, ha aconseguit que la seua Escola, que inicia la seua 17º curs, siga la més nombrosa d’Espanya i una de les més importants d’Europa, segons l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme (IAAF). El passat 11 de setembre, va començar la temporada 2017-18, superant per quart any consecutiu els 800 alumnes inscrits.

En la present temporada, l’Escola del Club d’Atletisme València Esports explicarà novament amb un planter de primer nivell en el seu professorat. Els alumnes seguiran gaudint de l’ofici i el treball en la tecnificació de professionals com Niurka Montalvo, Martina De la Puente, José Antonio Redolat, Carlos Blázquez, Ana Torrijos, José Vicente González o Amparo Rico, capitaneados per Manuel Arnás com a director, que fa possible que l’escola i en conseqüència el club, seguisquen creixent, any rere any, i aconseguint els objectius marcats sota la direcció Tècnica.

L’Escola Club d’Atletisme València Esports, que compta amb el suport de la Diputació des de fa diversos anys, segueix programes de treball adaptats en les diferents etapes de desenvolupament i maduració física i psicològica dels alumnes. L’aprenentatge tècnic i el desenvolupament harmònic de les qualitats físiques són objectius presents en totes les sessions. Des del joc fins a les competicions són utilitzades com a recurs per a fer gaudir amb la pràctica esportiva, tot açò amb la intenció de transmetre valors i hàbits de vida saludables.

El president del València Club d’Atletisme, Rafael Blanquer, ha destacat que l’objectiu principal del club “és seguir aspirant als màxims assoliments esportius. Per a açò, creiem en el treball diari, en una pedrera jove i preparada, imprescindible per a revalidar el ja assolit, i aspirar a nous reptes”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: