La Diputació de Valencia premia al comerç local per l’ús del valencià

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha iniciat una nova línia d’ajudes per a la promoció del valencià en el comerç local destinada a ajuntaments, que seran els encarregats de convocar els premis per a guardonar l’ús del valencià en els establiments locals.

En esta primera convocatòria, que reconeix l’ús del valencià al llarg de l’any 2020, han estat Alboraia, Burjassot, Carlet, Montserrat i Silla els pobles que rebran les ajudes per a la concessió de premis a l’ús del valencià en el comerç local.

Els ajuntaments rebran una ajuda d’entre 2.400 i 3.200 euros per a l’organització i concessió de premis, distincions o guardons a l’ús del valencià en el comerç local, com per exemple en la senyalització interna, la retolació, el marxandatge, l’ús del valencià en les xarxes socials o la documentació administrativa, segons les convocatòries de cada ajuntament.

Per a la diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, les ajudes i els premis “van destinats a valorar i guardonar l’ús de la llengua pròpia en els establiments comercials, per animar al seu ús i ajudar al sector”.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: