La Diputació de València fomentarà els valors de la responsabilitat social als centres escolars

La Diputació de València, a través de l’àrea de Govern Obert i Participació que dirigix la diputada Mentxu Balaguer, aposta de manera ferma per l’educació en valors responsables a través d’un projecte de tallers formatius i lúdics en els centres escolars de les comarques valencianes.

Després de l’èxit i gran acollida del conte La Comunitat de l’Olivera, editat per la Diputació amb l’objectiu de transmetre i fomentar valors com la cooperació, la col·laboració, la participació, el respecte, el consum o el creixement sostenible inherents a la responsabilitat social, es realitzaran 24 actuacions narratives orals infantils en les quals es treballarà este conte de manera lúdica de manera que els escolars consideren estos valors necessaris i imprescindibles en la seua forma de vida.

Per a la diputada de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer, “no ens podíem quedar en la mera edició, impressió i distribució del conte; volíem anar més enllà. Amb estes actuacions, dirigides a alumnat d’infantil i primària, pretenem proporcionar eines des de la infància, a través del joc i l’experiència lúdica, per al coneixement i la comprensió dels pilars que componen el Govern Obert i en concret la responsabilitat social, de forma adaptada a l’edat dels participants. Els xiquets i xiquetes de la província de València han d’interioritzar que són necessaris i importants per a aconseguir un canvi en benefici del conjunt de la societat en la qual viuen i conviuen”.

Amb estes activitats infantils, la Delegació de Transparència i Govern Obert promou accions ètiques i responsables, encaminades al bé social comú i, sobretot, al benestar i la qualitat de vida de la ciutadania.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: