La Diputació de Valencia condiciona l’accés al Circuit de Cheste des de la A-3

La Diputació de València ha iniciat ja les obres de condicionament de la carretera CV-383 que unix l’autovia A-3 amb el circuit Ricardo Tormo de Cheste, una actuació que se centrarà en la reparació del ferm i la millora del drenatge amb l’objectiu que estiga finalitzada abans de la celebració del Gran Premi de la Comunitat Valenciana l’últim cap de setmana de novembre.

La diputada de Carreteres, Reme Mazzolari, indica que “es tracta d’una via que tenia una situació administrativa complexa, que s’ha resolt de manera coordinada amb la Generalitat i els ajuntaments perquè siga la Diputació qui s’encarregue del seu manteniment”.

Mazzolari ha explicat que “esta carretera absorbix molt de trànsit els dies que hi ha algun esdeveniment en el circuit, cosa que passa molts caps de setmana a l’any, entre campionats nacionals i internacionals; però sens dubte la carrera del mundial de motociclisme és el que més moviment de vehicles genera”.

El procés s’ha realitzat de manera coordinada entre els ajuntaments de Cheste i de Chiva, la Direcció General d’Esports de la Generalitat Valenciana, la Dirección General de Tráfico (DGT) i la pròpia Diputació de València. “La col·laboració institucional és la millor via per a resoldre els problemes de la ciutadania, i només coordinant les actuacions es pot donar resposta a les necessitats de totes les parts”, conclou la també vicepresidenta segona de la Diputació.
Reforç del ferm i millora de drenatge

Els treballs de condicionament de la nova carretera CV-383 han començat ja amb el segat i poda de la vegetació existent en tots dos marges i la neteja de tota la superfície de la calçada per a l’eliminació de restes existents.

També es procedirà al condicionament i millora del sistema de drenatge longitudinal i transversal de la carretera, el sanejament de les deformacions i la reposició de la capa de ferm.

En última instància, es procedirà a renovar tota la senyalització horitzontal i vertical, així com elements d’abalisament i condicionament dels sistemes de contenció.

El pressupost total estimat per a esta actuació és de 313.348,16 € (IVA inclòs).

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: