La Diputació de Valencia ajudarà a Buñol després del derrocament que va obligar a desallotjar a 12 famílies en la zona del castell

La Diputació de València ajudarà a Buñol a reconstruir la zona afectada pel derrocament del passat 30 d’agost, després d’una forta tempesta que va obligar a desallotjar a 12 famílies de sis habitatges a l’entorn del castell. El president de la corporació provincial, Toni Gaspar, s’ha compromés amb l’alcaldessa, Juncal Carrascosa, al fet que la Diputació serà part de la solució a este problema “imprevist i de caràcter extraordinari” una vegada determinen els tècnics els treballs a realitzar i el seu cost.

L’alcaldessa, per part seua, valora molt positivament la predisposició del president Gaspar i completarà la seua ronda de reunions amb la resta d’administracions per a valorar els danys patits després del despreniment i aconseguir el suport estatal i autonòmic amb vista als treballs de reconstrucció. En este sentit, Toni Gaspar ha avançat a Juncal Carrascosa que la Diputació “arribarà on no ho facen la resta d’administracions, encara que abans cal esperar que es pronuncien els tècnics i després s’estudiarà la millor fórmula possible per a ajudar a Buñol”.

En estos moments, els tècnics contractats pel consistori estudien les diferents opcions per a rehabilitar la zona afectada i retornar la normalitat a les famílies dels sis habitatges danyats per l’ensulsiada del mur a l’entorn del castell, en el centre històric de Buñol. Una vegada avaluats els danys, definits els condicionants tècnics del projecte i fixat el seu cost, la Diputació estudiarà la fórmula oportuna per a col·laborar en la solució a este “problema de gran magnitud i de caràcter extraordinari”.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: