La Diputació de Castelló renova la senyalització de Penyeta Roja amb la incorporació de pictogrames i recupera per a l’alumnat l’Aula Natura amb un jardí sensorial

La La vicepresidenta de la Diputació de Castelló i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha visitat les instal·lacions del complex soci-educatiu Penyeta Roja, en el qual s’ha desenvolupat un projecte de renovació dels senyals del centre de cara a millorar la informació als usuaris i usuàries, així com a les persones que visiten l’entorn.

Tal com destaca Patricia Puerta, acompanyada en la visita per la directora del complex, Rosana Capella, s’ha actuat en els senyals de posició i direccionals, així com senyalització inclusiva i millora del pla de situació de l’entrada. Un dels objectius era també senyalitzar la residència i el centre d’educació especial, en aquest cas amb pictogrames “perquè el puga entendre sense problemes tot l’alumnat”.

Pel que respecta a l’Aula Natura, forma part del programa formatiu de qualificació bàsica de jardineria. Amb aquesta iniciativa s’ha pogut adequat la zona per a desenvolupar un jardí sensorial, que inclou una pèrgola i taules de fusta per a poder fer classes a l’aire lliure.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: