La Diputació de Castelló reforça la promoció internacional durant aquest mes de novembre

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló incidirà especialment en la promoció internacional durant aquest mes de novembre per tal d’ajudar a les empreses de la província a que aconsegueixin tancar abans de final d’any més paquets turístics de cara a 2018. És per això que el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació participarà des de demà dilluns, 6 de novembre, fins al pròxim dia 8 a la World Travel Market de Londres, un esdeveniment internacional de primer ordre turístic amb especial interès per a la província de Castelló per ser el britànic un mercat prioritari des de la posada en marxa dels vols regulars a Londres i Bristol.
El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “Londres és per a nosaltres el gran aparador que permet apropar l’oferta de la província a les grans plataformes turístiques internacionals. En aquesta fira és especialment el turisme de festivals, el de sol i platja i el turisme actiu a l’interior de la província què recapta més atenció del mercat britànic, i estem preparats per aprofitar totes i cadascuna de les oportunitats de negoci que es presentin per a les empreses castellonenques per tal de tancar el màxim de paquets turístics de cara als propers anys “.
Després de la participació en la que està considerada com una de les fires turístiques més importants del món, la Diputació tindrà un estand propi a Expolingua Berlín, afavorint la participació d’empreses castellonenques de turisme idiomàtic en aquest fòrum internacional.
“Ja fa cinc anys que col·laborem, de la mà del sector empresarial, en promocionar el nostre destí en aquestes fires especialitzades per ser un producte turístic amb excel·lents oportunitats per a la nostra província”, ha assenyalat Martínez, que ha anunciat que “aquest mes de novembre el tancarem amb un viatge de familiarització dirigit al turisme de creuers, un altre dels productes turístics que estem treballant des de l’àmbit internacional amb clares oportunitats per contribuir a seguir millorant les xifres de negoci del turisme provincial “.
Reeixit cap de setmana a Cocentaina
Tot i que la promoció internacional protagonitza les pròximes cites turístiques de la Diputació, cal assenyalar que aquest cap de setmana el Patronat Provincial de Turisme ha participat amb un estand propi a la Fira de Tots Sants de Cocentaina.
“Milers de persones s’han informat de l’oferta turística provincial. Hem propiciat que municipis com Orpesa, Montanejos, Morella o Onda presentin la seva oferta turística entre un públic fidel a la nostra província, en una fira que tradicionalment ens ha vingut donant molt bons resultats “, ha indicat Andrés Martínez.
Pressupost de rècord per a resultats de rècord
La Diputació de Castelló donarà un altre empenta decisiva al turisme provincial al dedicar-li un pressupost rècord de 5.384.600 euros en l’exercici 2018. Amb això, el Govern Provincial plasma en els seus comptes de l’any que la prioritat estratègica marcada pel president Moliner pel turisme com a motor econòmic i de desenvolupament dels municipis de la província, ja que des 2012-2018 ha incrementat el seu pressupost en un 141%.
Pel que fa al pressupost de l’any que ve, Martínez ha destacat que “el 40% d’aquests comptes, més de dos milions d’euros, seran invertits en accions promocionals específicament dirigides a atreure més turistes. Estem convençuts que sumant recursos entre totes les parts implicades aconseguirem que el sector obtingui xifres de rècord, el que significarà més riquesa per als nostres pobles, i més ocupació i oportunitats per als nostres veïns “.
Cal recordar que el pressupost de Turisme de la Diputació en 2012 va ser de 2.233.467 euros, i des de llavors i fins ara el Govern Provincial de Javier Moliner ha anat incrementant aquesta quantia fins a aconseguir la xifra rècord del pròxim exercici, 5.384.600 euros. Respecte a 2017 l’increment és del 4,33%, de 223.399 euros més.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: