La Diputació de Castelló reforça el seu impuls turistic a CincTorres

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló ha donat avui un pas decisiu en la seva aposta per dinamitzar turísticament i promocionar el patrimoni de Cinctorres amb l’anunci per part del president provincial, Javier Moliner, de la renovació de la cessió d’ús del Palau dels Sant Joans, propietat de la Diputació, a l’Ajuntament del municipi i la contínua col·laboració amb el mateix per a possibilitar que es pugui accedir a ajudes i subvencions de terceres administracions.

Després de la reunió mantinguda amb l’alcalde de Cinctorres, Antonio Ripollés, el president Moliner ha constatat que “aquesta col·laboració tan propera entre el Govern Provincial i l’Ajuntament va a fer possible que el poble tregui el màxim benefici d’aquesta infraestructura clau per al seu turisme. Seguirem col·laborant en les tasques de manteniment del Palau, continuarem adequant l’edifici als usos culturals i turístics que determini l’ajuntament, i procurarem les dues administracions juntes anar de la mà per accedir a altres ajudes per seguir invertint i que avancin en el camí de la promoció cultural i turística d’un enclavament que ens diu molt dels nostres orígens i que volem que segueixi dient molt per al nostre futur “.

Amb la cessió d’ús d’aquest històric edifici ja rehabilitat per la Diputació, el Govern Provincial ho posa a disposició de l’Ajuntament per potenciar la seva dinamització amb multitud d’activitats que continuïn en el camí de l’objectiu de valoritzar turísticament el ric patrimoni de Cinctorres.

Suport lleial i estable a la dinamització de Cinctorres

Cal recordar que el suport de la Diputació a la dinamització turística de Cinctorres i la posada en valor del seu patrimoni és continu.

Després de la rehabilitació d’aquest emblemàtic edifici per al gaudi del municipi i de tota la comarca, el Govern Provincial ha invertit 30.000 euros en la dinamització cultural del palau amb la incorporació per a la seva exposició de peces del jaciment Anna, descobert fa 20 anys i que compta amb més de 500 fòssils de gran interès.

Crear un producte turístic rendible per al territori

La rehabilitació i dinamització del Palau dels Sant Joans per part de la Diputació en col·laboració amb l’Ajuntament s’emmarca en el treball estratègic marcat pel president Moliner d’ajudar els pobles a crear productes turístics que repercuteixin en riquesa per al seu territori.

“Amb aquest treball hem fet possible que centenars de persones es desplacin a Cinctorres a conèixer els recursos paleontològics de la zona a través de l’experiència de gaudir d’aquestes exposicions i activitats que acull un edifici tan emblemàtic com el Palau. Amb això, i amb altres iniciatives turístiques que també beneficien al poble, estem aportant moviment de gent durant bona part de l’any que dinamitza l’activitat del nostre interior “, ha conclòs el president.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: