La Diputació de Castelló reeditarà el seu curs de comunicació i màrqueting esportiu que ja ha ajudat a més de 100 clubs de la província

La Diputació de Castelló reeditarà a partir de demà l’èxit del seu Curs d’Introducció a la Comunicació i Màrqueting Esportiu pel qual fins al moment ia punt de complir-se la seva sisena edició, han passat ja a alumnes pertanyents a més de 100 clubs i associacions esportives de la província. Amb això, el Govern Provincial consolida a la formació un dels pilars sobre els quals enriqueix la seva aposta turisticoesportiva ‘Castelló Escenari Deportivo’.

El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que «la província de Castelló és un escenari esportiu privilegiat gràcies al seu clima, orografia i condicions naturals. Aquest any haurem impulsat al voltant de 400 proves esportives que suposen un impacte econòmic directe de més de 12 milions d’euros sent un veritable dinamitzador turístic, com estem aconseguint després de l’estratègia impulsada per Javier Moliner per vincular esport i turisme. En aquest sentit, és fonamental que els organitzadors de les proves esportives que se celebren a la província amb el suport de la Diputació sàpiguen com promocionar i atreure participants i visitants a les diferents poblacions «.

Aquest curs de 25 hores lectives de durada ha estat dirigit acadèmicament per la consultora Plusmarca amb l’objectiu d’aportar eines i coneixement en un àmbit tan determinant en l’actualitat com la comunicació i el màrqueting. Tindrà lloc els dies 14, 15, 20, 21 i 22 de novembre i tornarà a ser un punt de trobada perquè els diferents clubs puguin compartir les seves experiències en la gestió d’esdeveniments.

Un programa amb l’esport provincial com a protagonista

El complet programa de continguts d’aquest curs és en cadascuna de les seves edicions seu major atractiu. Al costat dels ponents de primer ordre, fan de la seva oferta una atractiva per als clubs i organitzadors de proves esportives a la província.

Així, la primera sessió, demà, estarà centrada en la gestió de les Xarxes Socials i la relació amb els mitjans de comunicació a càrrec de Fernando Lobón, d’Action Press. El seguirà el dijous dia 15 la jornada ‘Ser valorat i ser singular. El Pla de Màrqueting d’un esdeveniment / club ‘a càrrec de Guillermo Sanahuja, de Plusmarca. La sessió de dimarts dia 20 serà una jornada de posada en comú de casos d’èxit en què participaran el CD Castelló SAD i el Peníscola FS Rehabmedic. El dimecres dia 21 de novembre el curs de la Diputació mostrarà les estratègies per captar i gestionar patrocinis en un esdeveniment o club esportiu. I finalment, el dijous dia 22, tractarà la indústria del motorsport i la gestió de grans instal·lacions esportives amb Gonzalo Gobert, director del Circuit Ricardo Tormo.

 

 

 

Informació i Foto: Diputació de Castelló

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: