El Consell crea la comissió que planificarà les actuacions entre la Policia Autonòmica i la Inspecció de Treball en la lluita contra el frau

El Consell ha constituït la comissió que planificarà les actuacions entre la Policia Autonòmica i la Inspecció de Treball en la lluita contra el frau de la Seguretat Social.

La comissió estarà composta per la directora general Treball i Benestar Laboral, Cristina Moreno, el director General de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Àngel, el director territorial de València de la Inspecció i Seguretat Social, Francisco Rogero, i la Inspectora de Treball i Seguretat Social, Silvia Enguix Gadea.

La col·laboració de la Policia Autonòmica permetrà multiplicar el nombre d’actuacions específiques contra l’explotació laboral i també que els casos d’economia submergida que es detecten en el transcurs de la resta d’activitats que exerceixen els agents no queden impunes, com pot ocórrer en aquests moments.

La Comunitat Valenciana és la primera autonomia on s’arbitra aquesta col·laboració institucional, després de la petició de la Generalitat.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: