La Diputació de Castelló portarà a Castelló el mundial de motocross

La Diputació de Castelló tornarà a fer de la província el millor escenari esportiu en aquest cas per acollir durant 2018 el mundial de motocròs durant els dies 24 i 25 de març. Aquesta competició posicionarà a la província entre les millors destinacions internacionals per a la pràctica d’aquest esport, que compta a la província amb el circuit de Vilafamés com un dels seus màxims exponents.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha destacat en la presentació d’aquest campionat que “ja comença a convertir-se en una tradició que durant aquests últims dies de l’any anunciem la base del calendari esportiu de 2018 en el qual organitzarem més de 300 competicions com part del nostre programa Castelló Escenari Esportiu. Aquesta competició mundial serà la cirereta a un complet exercici esportiu que permetrà que Castelló siga més protagonista que mai en el món gràcies a consolidar-se com a plataforma esportiva “.

Cal tenir en compte que aquest Gran Premi de la Comunitat Valenciana de Motocròs generarà una gran expectació entre els aficionats de tot Espanya ja que significa el retorn a terres espanyoles d’aquesta competició després de l’última cursa que es va desenvolupar a Talavera de la Reina el 2016 .

Les previsions apunten que un total de 25.000 persones de tot el món coneguin la província des d’aquest vierneshasta diumenge, amb un impacte econòmic d’uns 10 milions d’euros. “A més, el món del motor tyiene molta projecció televisiva, una repercussió que cal sumar l’important impacte directe d’allotjaments per equips”.

Juan José Gimeno, responsable del circuit, ha explicat que “el nostre projecte neix amb l’objectiu de ser referent a nivell nacional i, com no, posar-nos a l’altura de la Volvo Ocean ‘s Race i el Mundial de MotoGP, que ja són dues cites de molt de pes en la nostra zona. Sabem que el motor de la Comunitat Valenciana és el turisme i per això volem unir-lo amb l’esport, una cosa que pot anar de la mà i créixer en paral·lel. A més, el fet d’haver tancat un acord de cinc anys ens permetrà una garantia i estabilitat important en tots els sentits amb l’objectiu d’arribar a ser un referent a tot Europa “.

Finalment, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha posat en valor “la importància d’aquest campionat perquè Castelon tingui rellevància internacional. És molt important que la gent conegui l’elevat retorn que té esport des de la perspectiva turística tal com estem comprovant a Castelló amb la important aposta que ha pres en aquest sentit “.

Precisament el president Moliner ha agraït a la Generalitat el seu suport a aquesta competició perquè pugui celebrar-se a Castelló. “De la suma d’esforços que entre tots estem fent resultarà un gran esdeveniment del que es va a beneficiar la ciutadania de Castelló. Perquè si bé és cert que Castelló avui es reivindica com a gran plataforma esportiva, quan comptem amb ajuda, com en aquest cas, el nostre potencial es multiplica “.

Castelló, el millor escenari esportiu també en motocròs
Les excel·lents condicions climàtiques de la província fan de Castelló el millor escenari esportiu per al motocròs, ja que està gairebé garantida la seva pràctica durant tot l’any. Aquestes condicions excepcionals i la qualitat de les instal·lacions del circuit RedSand de Vilafamés són la combinació perfecta perquè cada vegada més pilots i equips triïn la província castellonenca per preparar els seus pretemporades, cosa que sens dubte suposa un benefici turístic molt positiu per als municipis de Castelló .

L’esdeveniment arribarà a 180 països i no es delimitarà als dos dies de cursa, ja que des de l’organització s’estan conformant un seguit d’activitats, des del mateix dijous, en què es treballarà per apropar aquest esport tan atractiu i espectacular a la resta de la província.

 

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: