Joves de Ceuta, Euskadi, La Rioja i Comunitat Valenciana participen en els camps de voluntariat juvenil de l’IVAJ

Una vintena de joves procedents de Ceuta, Euskadi, La Rioja i Comunitat Valenciana participen en els programes de camps de voluntariat juvenil d’hivern, organitzats per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)

Aquest hivern es desenvoluparan en els albergs juvenils Torre d’Alborache a Alborache i Argentina a Benicàssim, entre el 26 de desembre de 2017 i el 4 de gener de 2018, dins de la campanya ‘ Viu la Solidaritat’.

L’IVAJ ofereix l’oportunitat de passar unes vacances diferents, solidàries i divertides en la modalitat camps de voluntariat juvenil. Concretament en DIVERTEIX-TE en Torre d’Alborache acudiran joves de la Comunitat Valenciana, Euskadi i Ceuta i en DIVERTEIX-TE en l’alberg Argentina, ho faran joves de La Rioja i la Comunitat Valenciana.

Els i les voluntàries preparen i desenvolupen un programa d’activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes entre 9 i 12 anys.

Un total de 19 camps de voluntariat juvenil en 2017

Els camps de voluntariat juvenil de l’IVAJ són un tipus d’activitat en les quals un grup de joves de diferents comunitats autònomes, es comprometen de manera voluntària per a dur a terme un projecte amb contingut social en favor de la comunitat., tot açò, combinat amb activitats d’animació.

La Comunitat Valenciana, a través de l’IVAJ, ha organitzat un total de 19 camps de voluntariat juvenil en 2017, dos a la primavera, 15 camps a l’estiu i els dos camps Diverteix-te a l’hivern.

Més informació: http://www.ivaj.gva.es/va/viu-la-solidaritat

 

Informació i Foto: http://www.gva.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: