La Diputació de Castelló obre noves oportunitats als productes autòctons amb Castelló Ruta Sabor a Gastrònoma

La Diputació de Castelló promociona fins demà la qualitat dels productes castellonencs a la Fira Gastrònoma com a part del seu treball per augmentar el consum de productes autòctons a través de Castelló Ruta de Sabor. El Govern Provincial exposa en un estand al costat de 25 productors la riquesa i varietat de productes de la gastronomia provincial.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha explicat que «seguim treballant de la mà dels productors provincials per augmentar el consum de productes de Castelló i que això suposi també millors oportunitats de negoci i riquesa als nostres pobles».

Desenes de persones s’han apropat durant aquesta jornada a interessar-se pels productes de Castelló Ruta de Sabor i per la marca, ja bastant coneguda en el sector. Cal tenir en compte que la Diputació potencia encara més el benefici de Gastrònoma com a gran plataforma de promoció de la marca en ser Castelló Ruta Sabor patrocinador oficial de la fira.

Un innovador estand per a Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló ha instal·lat per a Castelló Ruta de Sabor l’estand més gran de la fira de 168 metres quadrats en què es mostren productes tan variats com olis, vins, cafès, ous, licors, aigua mineral, salses artesanes, cerveses, melmelades , carxofes, tomàquet de penjar i productes elaborats i trufats.

Castelló Ruta de Sabor, una marca consolidada en el sector

Castelló Ruta de Sabor és ja una de les marques gastronòmiques més potents d’Espanya, que inclou entre els seus productes dues denominacions d’origen, una Indicació Geogràfica Protegida-sis amb distintiu Parc Natural.

Després de quatre anys de trajectòria, la marca de la Diputació Castelló Ruta de Sabor ha aconseguit aglutinar més de 100 productors de 15 sectors agroalimentaris diferents, dues denominacions d’origen, una Indicació Geogràfica Protegida i 6 productes amb distintiu Parc Natural. És una marca present en comerços, fires, supermercats i grans superfícies de la província i part del territori espanyol.

Amb aquest tipus d’actuacions com la I Fira de Turisme Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor i ara amb la seva participació en Gastrònoma, la Diputació encara ja la campanya nadalenca en la qual multiplicarà la promoció del consum de productes de Castelló Ruta de Sabor, divulgarà sobre la seva qualitat i origen per tal de contribuir a ajudar a generar noves oportunitats econòmiques a tot el territori.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: