La Diputació de Castelló lidera la consolidació de la província com a destinació turística per a tothom

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló lidera la consolidació de la província com a destinació turística per a tothom. D’acord a aquest treball que la Diputació realitza des del Patronat Provincial de Turisme, el Govern Provincial dóna suport també amb un patrocini de 10.000 euros el XIII Congrés de Cermis ‘Destino, inclusió i turisme’ que estudia avui i demà a la capital de la Plana les claus per fer d’una destinació turística un destí obert a totes les persones, tenint especial sensibilitat amb què compten amb algun tipus de discapacitat física o psíquica.
El president de la Diputació, Javier Moliner, ha destacat en l’obertura del congrés davant desenes de representants d’associacions i col·lectius i el sector turístic professional que “el desenvolupament turístic és una prioritat estratègica per al Govern Provincial, i en aquest repte no ens podem deixar ningú pel camí. Castelló s’ha de consolidar com una destinació turística de qualitat per a tothom. Un turisme accessible, sense barreres. Un turisme social, sense distincions. I un turisme rendible per a aquesta terra. Perquè una destinació no és complet, per molta gent que el visiti, en la mesura que hi hagi algú que no ho pugui visitar “.
A aquest objectiu responen actuacions com el desenvolupament de noves rutes turístiques accessibles que la Diputació està duent a terme des del Patronat Provincial de Turisme; les subvencions a ajuntaments per millorar l’accessibilitat als recursos turístics, dins del Pla Provincial d’Inversions Turístiques Financerament Sostenibles; els programes socials com Castelló Sènior i Castelló Junior, que persegueixen que ningú es quedi sense gaudir d’allò del que tan orgullosos ens sentim en aquesta província; o els ajuts socials a entitats que desenvolupen programes per l’accessibilitat i la integració.
“Això és només el començament. Encara queda molt per fer per consolidar Castelló com la destinació turística per a tots, 100% accessible i inclusiu, que volem ser. Aquest és el nostre projecte i el nostre compromís. I volem que ens ajudeu a aconseguir-ho, i per això a més de col·laborar amb vosaltres en el que ens proposeu, avui venim a participar en aquest congrés amb llapis i paper per a aprendre de tot el que heu de comptar per seguir millorant “, ha indicat el president.
La Diputació, aliada del desenvolupament turístic de Castelló
La Diputació de Castelló s’ha posicionat com la institució aliada del desenvolupament turístic de Castelló, en contínua col·laboració i diàleg tant amb el sector empresarial com amb els municipis i col·lectius que treballen en aquest objectiu en la província.
“Concebem el turisme com una rica font d’oportunitats per a la nostra terra, de vegades l’única per al futur dels nostres pobles i no la podem desaprofitar”, ha incidit Moliner en la seva intervenció, a més d’explicar el gran potencial turístic de Castelló, “perquè tenim els millors atractius en aquesta terra de mar i muntanya, de cultura i tradició, de gastronomia, art i patrimoni. Des de la Diputació treballem per oferir les millors experiències als que ens visiten. Castelló ho té tot “.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: