La Diputació de Castelló inverteix 50000 euros a fer accessible l’ajuntament de Torre d’En besora

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló destinarà una inversió de 50.000 euros a adequar i millorar l’accessibilitat de l’edifici de l’Ajuntament de Torre d’en Besora. Amb això, el Govern Provincial atén la petició del consistori d’aquest municipi que afrontarà en breu les obres amb el finançament íntegre per part del Govern Provincial.
El president de la Diputació, Javier Moliner, ha signat amb l’alcalde de Torre d’en Besora, David Vicente Segarra, el conveni de col·laboració que s’articula aquesta actuació provincial. “Aquesta actuació permetrà a Torre d’en Besora tenir un ajuntament accessible a tots els ciutadans, permetent millorar amb això el servei que presta a tots els seus veïns. Aquesta actuació és un exemple més del treball diari que portem a terme de la mà dels ajuntaments de la província, atenent les seves preocupacions que són les nostres i generant línies d’actuació per resoldre els seus problemes per, en definitiva, promoure la millora de serveis en tots els municipis “.
El president ha visitat l’edifici i conegut en primera persona l’actuació que es durà a terme per tal d’adaptar les seves instal·lacions a l’accés de persones amb mobilitat reduïda. “Si volem una província que avança amb tots els seus veïns, hem d’articular actuacions que garanteixin l’accés de persones amb discapacitat als edificis públics, incloent els dels pobles més petits. Perquè treballem precisament en promoure la igualtat d’oportunitats i la qualitat de vida per a tots els castellonencs, independentment d’on trien viure “.
Impulsar oportunitats dels pobles més petits
El compromís de la Diputació de Castelló amb impulsar la igualtat d’oportunitats perquè qualsevol castellonenc compti amb els mateixos serveis independentment de la zona de la província en què hagi triat residir porta al Govern Provincial a portar a mantenir un proper seguiment de les necessitats plantejades especialment pels municipis més petits i amb menys recursos, com és el cas de Torre d’en Besora.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: