La Diputació de Castelló i el ITC impulsaran la innovació ceràmica amb la I jornada Vigilancer

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló i l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC) impulsaran la innovació ceràmica a través de l’organització de la ‘I Jornada Vigilancer: Claus de futur per al sector ceràmic. Mercats, Innovació, Tecnologia, R + D ‘que reunirà tècnics de l’entorn empresarial ceràmic de Castelló per tractar les claus de futur de la ceràmica. Està previst que la jornada aplegui més de 200 professionals al voltant de importants ponents que llancin bona part de les claus de futur per al sector.
El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha explicat que “aquesta jornada servirà per presentar a les empreses les novetats i l’actualització d’una eina de vigilància competitiva útil com és Vigilancer. Aquest sistema, que hem desenvolupat al costat del ITC, és utilitzat cada dia per centenars de professionals, ja que ofereix tota la informació més actualitzada disponible en clau de mercats, oportunitats de negoci internacionals, tecnologies emergents, R + D, màrqueting digital i diferents tendències i eines disruptives que poden utilitzar per afrontar de manera òptima els reptes que se’ls presenten d’aquí a un futur pròxim, i poder fer-ho amb garanties d’èxit gràcies a la intervenció de professionals i experts que tenen molt a dir en aquests àmbits, cada vegada més imprescindibles a l’hora de competir en l’escenari global “.
Així, el proper 23 de novembre, al Palau Provincial, i en horari de 9:15 a 14:00 hores, les empreses ceràmiques, associacions empresarials, centres universitaris, d’arquitectura, disseny, comunicació, organismes vinculats a la innovació ia les estratègies de mercat, estan convidats a aquesta cita perquè, com ha afirmat José Català, President d’AICE-ITC, “gràcies a l’esforç realitzat per la Diputació, en aquest cas a través de Vigilancer, puguin conèixer de prop aquestes claus de futur que ens permetran avançar en l’obertura de nous mercats per a l’exportació ceràmica i en la millora de la competitivitat de les nostres empreses, ajudant a que el sector ceràmic mantingui i pugui augmentar una posició de lideratge mundial, gràcies tant al seu important desenvolupament en innovació pel que fa a la qualitat tècnica i estètica del material, com als importants avanços en les seves aplicacions “.
Sempre al costat de la innovació i competitivitat ceràmica
El compromís de la Diputació de Castelló amb el sector ceràmic com a principal activitat industrial motora de l’ocupació a la província és indiscutible, i són contínues les accions que el Govern Provincial porta a terme en aquest sentit.

 
Així, fa tot just unes setmanes, el Govern Provincial va dur a terme la I Jornada de Promoció Ceràmica a Espais Urbans, en la qual va posar de manifest un cop més el seu compromís amb el desenvolupament del sector ceràmic en mostrar davant el col·lectiu d’arquitectes, arquitectes tècnics , enginyers, dissenyadors i professionals del sector, les múltiples i innovadores possibilitats que la ceràmica pot oferir-li a les ciutats i municipis.

 
I actualment es troba immersa també en ultimar les bases del II Premi Província de Castelló a la Innovació del Producte Ceràmic en Aplicacions Urbanes per a la propera edició de la Fira Internacional Cevisama 2018. “Una feina que sempre desenvolupem guiats i de la mà d’experts i professionals del sector “, ha assenyalat el diputat Aguilella.

 
sobre Vigilancer
Vigilancer és un sistema pioner de vigilància competitiva en l’àmbit ceràmic que ha desenvolupat un sistema de recerca d’informació en mitjans i fonts on line, de manera que és capaç d’accedir a una exhaustiva quantitat d’informació privilegiada.
Neix de la col·laboració entre la Diputació Provincial de Castelló i l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC) per oferir al teixit industrial del taulell de Castelló una eina estratègica que li permeti avançar-se als canvis que afecten el sector ceràmic i prendre posicions d’avantatge competitiu en el mercat mundial.
El projecte Vigilancer s’incorpora com un sistema de vigilància competitiva i difusió de la informació clau per al sector ceràmic, integradoen l’Observatori Ceràmic que ITC desenvolupa i que engloba l’Observatori Tecnològic, l’Observatori de Mercat i el de les Tendències de l’Hàbitat.
http://www.vigilancer.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: