La Diputació de Castelló fomenta l’emprenediment en l’interior

La Diputació de Castelló intensifica la participació i aportacions del col·lectiu ‘Voluntaris de Sènior Espanyols per a la Cooperació Tècnica SECOT’ la seva ambiciosa Estratègia Provincial per al Foment de l’Ocupació, l’Emprenedoria i la Promoció Econòmica amb l’objectiu que es puguin beneficiar en 2018 a més de 20.000 castellonencs. Així, el diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, s’ha reunit amb els seus representants per tal de perfilar noves iniciatives que promoguin l’emprenedoria a les zones de l’interior, àmbit en el qual col·labora aquest col·lectiu a través dels Centres Cedes de la Diputació , assessorant a desenes d’emprenedors.

“Estem reunint-nos amb desenes de col·lectius que treballen per l’emprenedoria a la província, perquè pensem que la millor manera de presentar iniciatives útils per generar ocupació i ajudar els municipis de la província a dinamitzar la seva activitat econòmica és conèixer les necessitats que hi ha des del punt de vista de qui el treballa cada dia “.
Cal tenir en compte que Aguilella ha mantingut reunions ja en diferents punts de la província amb desenes d’alcaldes i regidors per tal d’incorporar les seves peticions “i adequar les iniciatives que presentem a la realitat dels nostres pobles. En aquestes reunions comptem amb la participació d’alcaldes i regidors com dels tècnics, de la Diputació i dels propis ajuntaments per aprofitar tot el coneixement dissenyar l’estratègia més útil per a Castelló. Cal tenir en compte que vam arribar a tots els racons de la província, amb centenars de cursos, accions i serveis adreçats a crear oportunitats econòmiques en els nostres pobles, i obrir la nostra actuació a les idees que arribin de tots els implicats és la millor forma de ser efectius “, ha explicat el diputat.

 

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

 

Format bianual a partir de 2018

Cal tenir en compte que l’Estratègia Provincial d’Ocupació de la Diputació estrenarà format bianual a partir de l’any que ve. Una decisió estratègica, segons paraules del diputat Aguilella, que busca “apuntalar els pilars de l’acció del govern provincial per als propers dos anys”.

Davant aquest nou escenari, la voluntat del Govern Provincial és incorporar-hi “nous serveis que permetin aconseguir l’impuls del territori, la igualtat d’oportunitats i la gestió eficient dels recursos d’aquest govern provincial per beneficiar el major nombre de veïns”, assenyala Aguilella.
Igual que en anys anteriors, el procés d’adhesió dels municipis a l’Estratègia Provincial s’iniciarà un cop aprovada la mateixa pel Ple de la Diputació, que tindrà lloc el dimarts 19 de desembre. D’aquesta manera, la Corporació Provincial acostarà a tots els racons de la província els programes formatius i serveis en matèria de foment de l’ocupació, impuls a l’emprenedoria i consolidació empresarial.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: