La Diputació de Castelló dóna un impuls als treballs del Centre Cultural de Benassal

La Diputació de Castelló continua treballant al Centre Cultural de Benassal per convertir aquest edifici del municipi en un referent de la zona. El president provincial, Javier Moliner, ha visitat al costat de l’alcaldessa de Benassal, Mª Luz Monterde, les obres per conèixer en primera persona quin està sent l’evolució dels treballs a l’edifici sociocultural per als quals la Diputació inverteix 800.000 euros.

«Estem complint amb el nostre compromís de fer d’aquest edifici un continent d’oportunitats, un element clau per a la dinamització cultural de Benassal i el seu entorn. Creiem en la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs, independentment del lloc on resideixin, i aquest tipus d’actuacions amb una clara discriminació positiva al món rural de la nostra província és una mostra més de la nostra decidida aposta per l’interior de Castelló i el seu cultura «.

Cal recordar que amb la inversió de la Diputació s’estan realitzant treballs d’obra, paviment, fusteria, vidre, fontaneria, sanejament, electricitat, climatització, telecomunicacions i seguretat contra robatoris i incendis. Una ambiciosa actuació que pretén habilitar un espai per tal de desenvolupar tasques de caràcter administratiu i socioculturals. De fet, entre aquests usos destaca la construcció d’un auditori i habilitar una sala com a seu de la banda de música del municipi.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: