La Diputació de Castelló destina 18.000 euros a promoure la formació i les activitats de les Cases Regionals de la província

La Diputació de Castelló ha donat a conéixer les bases de la seua línia d’ajudes destinada al finançament de despeses de funcionament, de gestió i d’activitats de les Cases Regionals a la província, amb una dotació econòmica de 18.000 euros. Així ho ha confirmat la diputada d’Innovació i Noves Tecnologies, Xaro Miralles, qui ha recordat que s’hauran de presentar les sol·licituds dins del termini de 20 dies hàbils a comptar des de l’endemà al de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP). La publicació en el BOP va ser el 21 de juliol de 2022.

Per a Miralles, ‘’aquesta convocatòria permetrà a les Cases Regionals realitzar programes o activitats amb repercussió provincial implicades a promoure la formació i impulsar la difusió d’activitats d’aquestes entitats en l’àmbit geogràfic de tot el territori de Castelló’’. S’entén com a tal tallers, cursos, jornades, seminaris, trobades i un altre tipus d’accions destinades a la formació de l’associacionisme veïnal i la cooperació interassociativa que afavorisca les relacions entre els associats d’aquestes Cases Regionals.

També les accions destinades a l’assessorament a associacions i a la societat en general, així com la realització d’estudis i investigacions i material informatiu i de difusió relacionats amb la participació ciutadana.

La diputada ha volgut ressaltar que l’actual equip de govern ‘’considera de vital importància afavorir el coneixement i l’ús de les tecnologies de la informació entre la població que es troba en risc d’exclusió digital’’.

Miralles també ha explicat que de la quantia total, l’import de 9.000 euros anirà destinat al finançament de les despeses de funcionament i d’activitats, mentre que els 9.000 euros restants aniran consignats a les despeses d’inversió.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: