La Diputació de Castelló convoca les ajudes per a subvencionar programes juvenils

La Diputació de Castelló, a través de l’àrea de Joventut que dirigeix Lluïsa Monferrer, ha convocat les ajudes per un import de 25.000 euros dirigides a associacions juvenils de la província per a subvencionar activitats que realitzen en el present exercici de 2022. Monferrer ha destacat la ferma aposta de l’equip de govern de la diputació per «fomentar, impulsar i afavorir el desenvolupament d’activitats per als nostres joves». «La Diputació de Castelló és una institució amb molts anys d’història però també volem fer d’ella una institució en la que els nostres joves confien i que atenga les seues necessitats», ha afegit.

A aquest respecte, Monferrer ha recordat que continuen en marxa les reunions amb les mancomunitats de la província per a conéixer les necessitats d’aquest sector de la població i activar així el Pla Provincial Joventut «d’una manera útil i productiva».

Pel que fa a la subvenció, publicada al Diari Oficial de la Província (BOP) el 6 de setembre de 2022, van dirigides a entitats juvenils de la província de Castelló inscrites en el cens d’associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut de la Comunitat Valenciana.

Amb aquesta subvenció es poden finançar les despeses per la realització de programes de joventut a l’àmbit territorial de la província de Castelló i amb repercussió provincial durant l’exercici de 2022. L’import total de la present convocatòria ascendix a la quantitat de 25.000 euros i el termini de presentació de sol·licituds serà d’un mes a contar a partir del següent dia de la seua publicació en el BOP.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: