La Diputació de Castelló conclou el Centre Cultural de Benassal amb una inversió de 800.000 euros

La Diputació de Castelló ha conclòs les obres del Centre Cultural de Benassal que han permès, amb una inversió provincial de 800.000 euros, convertir aquest edifici del municipi en un referent de la zona. El president del Govern Provincial, Javier Moliner, ha visitat al costat de l’alcaldessa de Benassal, Mª Luz Monterde, aquest centre la conclusió permetrà convertir-lo en un dels principals elements dinamitzadors de l’activitat cultural no només d’aquest municipi sinó de tota la comarca de l’ Alt Maestrat.

«Hem complert amb el nostre compromís de fer d’aquest edifici un continent d’oportunitats, un element clau per a la dinamització cultural de Benassaly seu entorn. Creiem en la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs, independentment del lloc on resideixin, i aquest tipus d’actuacions amb una clara discriminació positiva al món rural de la nostra província és una mostra més de la nostra decidida aposta per l’interior de Castelló i el seu cultura «, ha assenyalat el president.

Cal recordar que amb aquesta ambiciosa inversió de la Diputació s’ha conclòs un edifici dotat de les millors instal·lacions, amb treballs ja conclosos d’obra, paviment, fusteria, vidre, fontaneria, sanejament, electricitat, climatització, telecomunicacions i seguretat contra robatoris i incendis.

Un nou espai per a usos administratius i culturals

Aquesta ambiciosa actuació de la Diputació ha fet possible unes noves instal·lacions que uneixen els serveis administratius de la Diputació, totalment millorats i ampliats, i els usos culturals del municipi. Així, en aquest edifici conviuran les instal·lacions Cedes de la Diputació i la Ofisam amb un altre espai destinat a usos culturals del municipi, com la seu de la banda de música.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: