La Diputació de Castelló aprova una subvenció de 12.000 euros a favor de la Federació de Confraries de Pescadors de Castelló

La Junta de Govern de la Diputació ha aprovat una subvenció de 12.000 euros a favor de la Federació Provincial de Confraries de Pescadors de Castelló per a la realització d’activitats de promoció i desenvolupament del sector pesquer a la província.

El president José Martí ha manifestat que la nova Diputació vol estar al costat dels pescadors, «esforçats treballadors que contra vent i marea mantenen una tradició de segles malgrat les dificultats creixents que vénen trobant amb el discórrer dels anys». «De fet», ha recordat, «va ser un dels col·lectius convidats a la taula de diàleg que es va convocar en la Diputació durant la pandèmia per a abordar l’adopció de mesures contra la crisi de la Covid».

El president ha destacat «la importància» de la pesca a la província, «que hem de posar en relació amb el sector turístic, al qual, sens dubte, aporta un valor afegit perquè permet que els nostres restaurants puguen oferir als seus clients pescats i mariscos de la màxima qualitat».

«Una exquisidesa» que a la província de Castelló es pot gaudir la major part de l’any, amb l’excepció de les setmanes de veda, raó per la qual José Martí anima al conjunt de la ciutadania «a incrementar el consum del peix que capturen els vaixells dels nostres ports». Segons ha dit, ho recomana «perquè es tracta d’un producte molt agradable al paladar, perquè la salut de les persones millora quan s’incrementa el consum de peix i perquè entre tots hem de contribuir al manteniment d’aquesta activitat econòmica, que forma part de la idiosincràsia mediterrània».

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: