La Diputació de Castelló activa les ajudes per a projectes de cooperació de ONGD, dotades amb 120.000 euros

La Diputació de Castelló ha aprovat les bases per a la concessió de subvencions per valor de 120.000 euros a Organitzacions No Governamentals per al Desenvolupament (ONGD), amb l’objectiu d’incentivar activitats i projectes de cooperació. Aquesta línia d’ajudes, a la qual els interessats tenen de termini per a concórrer fins al divendres 22 d’octubre, forma part dels objectius de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible entre la Generalitat i les entitats locals de la Comunitat Valenciana.

La vicepresidenta i responsable de l’Àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha afirmat que mitjançant aquesta línia d’ajudes ‘’s’aposta per la Cooperació Internacional com a manera de millorar les relacions entre els pobles i col·laborar en la reducció de les desigualtats i injustícies en el món’’.

Puerta ha explicat que en aquesta convocatòria s’atorgarà prioritat a aquelles activitats i projectes que recullen els criteris de prioritats transversals, geogràfiques i sectorials marcats en les bases. Exemple d’això són accions que guarden relació amb la salut, l’educació, l’habitatge i el sanejament, l’apoderament de les dones, la defensa del medi ambient i la construcció de la pau, entre altres.

L’import màxim per a cada ONGD beneficiària queda establit en 15.000 euros. Podran optar a aquestes ajudes les ONGD i les agrupacions de ONGD que complisquen amb els requisits exposats en les bases.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: