La Diputació d’Alacant treballa per liderar un projecte europeu amb el qual fomentar l’emprenedoria

Informació i Foto: http://www.diputacionalicante.es

La Diputació d’Alacant ha iniciat els passos per a liderar, en el marc de la Unió Europea, la proposta de treball ‘The European Neighbourhood Instrument’ (ENI) amb la qual es pretén afavorir l’ocupabilitat i l’emprenedoria dels col·lectius més vulnerables de la societat.
 
El diputat de Benestar de les Persones, Miguel Zaragoza, s’ha reunit aquest matí amb els membres de la Taula Sectorial de Diversitat Funcional i amb els de la Taula Sociosanitària de la província per conèixer les seves necessitats i inquietuds i concretar alguns dels aspectes d’aquest ambiciós projecte que comptarà, entre d’altres socis, amb la Fundació Empra-Espanya i els països de França, Itàlia (Regió de Calàbria), Jordània i Malta.
 
 “El nostre objectiu és plantejar una alternativa a un dels majors problemes als quals s’han d’enfrontar les persones pertanyents als col·lectius en risc d’exclusió social: l’alta taxa d’atur i les pèssimes condicions dels llocs de treball als quals poden accedir “, ha indicat Zaragoza, qui ha afegit que d’aquesta manera” aconseguirem que persones considerades passives dins de la societat es converteixin en agents generadors de valor i de nous llocs de treball “.
 
Aquesta ambiciosa iniciativa es desenvoluparà a través d’una ‘incubadora’ de projectes socials innovadors on se’ls dotarà l’espai, coneixement, eines i assessorament necessari per poder desenvolupar, des del punt de vista laboral, les seves inquietuds i passions.
 
“Actualment no hi ha cap centre, organització ni lloc que s’encarregui de proporcionar un servei sostenible, inclusiu i que englobi l’auto-desenvolupament dels individus, la formació en emprenedoria, el mentoring i el seguiment dels projectes. Més encara especialitzada en un impacte mediambiental i que generi ocupabilitat i reducció de pobresa “, ha manifestat el diputat.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: