La Diputació d’Alacant invertix més de 270.000 € en les obres de condicionament del Centre Cultural de Petrer

Informació i Foto: http://www.diputacionalicante.es

La Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Petrer han signat aquest matí l’acta de recepció de les obres de condicionament de l’interior del Centre Cultural del municipi, una important actuació que ha comptat amb una inversió de 427.230 euros.
 
El diputat del Govern Provincial, Pascual Díaz, i el regidor d’Urbanisme de la localitat, Fernando Portillo, han estat els encarregats de rubricar aquest document amb el qual es dóna per finalitzat aquest projecte, que ha estat sufragat en un 65% per la Diputació d’Alacant, amb una aportació de 277.699 euros.
 
Pascual Díaz ha explicat que “aquesta iniciativa s’inclou en el Pla d’Obres i Serveis que impulsa el Govern Provincial” i ha afegit que “des d’avui, els veïns de Petrer compten amb un nou espai perfectament equipat per al desenvolupament de tot tipus d’activitats d’interès relacionades amb l’oci i la cultura “.
 
L’actuació ha consistit en el condicionament de la segona planta de la Casa de Cultura de Petrer, situada entre els carrers Gabriel Payá i Sancho Tello. Entre els treballs que s’han realitzat destaquen la distribució dels espais, donant lloc a diferents sales d’usos múltiples i per a assajos, així com la dotació de lavabos i la instal·lació dels sistemes d’aire condicionat, ventilació, electricitat, fontaneria, sanejament i protecció contra incendis. En total, la superfície construïda de la zona en la qual s’ha actuat és de 551,32 metres quadrats.
 
Finalment, el diputat ha recordat el compromís de la Diputació d’Alacant amb els municipis de la província, especialment amb els de menor població i, en aquest sentit, ha manifestat que “la nostra col·laboració és essencial a l’hora de desenvolupar actuacions d’aquest tipus, que contribueixen fermament a millorar el benestar i la qualitat de vida dels ciutadans “.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: