La Diputació d’Alacant inverteix un milió d’euros per millorar la seguretat viària de la CV-780 entre Xixona i Torremanzanas

La Diputació d’Alacant invertirà entre el 2022 i el 2023 més d’un milió d’euros en l’execució de diverses actuacions dirigides a millorar la seguretat viària a la carretera CV-780 que discorre pels municipis de Xixona, Torremanzanas i Benifallim, tal com ha anunciat el diputat de l’àrea, Alejandro Morant, durant la visita a les obres de reforç del ferm que s’han executat entre els quilòmetres 0 i 4 d’aquesta via.

Aquesta actuació, recentment finalitzada, ha tingut un pressupost que ronda els 300.000 euros i ha permès millorar el paviment, que estava deteriorat i amb presència d’esquerdes. A més de reasfaltar el ferm, s’ha procedit a l’esbrossada i neteja de cunetes.

Morant ha anunciat, així mateix, que durant el primer trimestre del proper any es continuaran asfaltant altres trams d’aquesta via -quilòmetres del 5 al 7-, amb una inversió d’uns 185.000 euros, i que a principis del 2023 s’iniciaran les obres de la rotonda d’accés al municipi de Torremanzanas, una actuació que compta amb un pressupost de 580.000 euros.

A més, es preveu construir cunetes de formigó al llarg de la via per millorar l’evacuació de les aigües pluvials “evitant esfondraments i despreniments”.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: