La Diputació d’Alacant instal·la elements de contenció a la carretera de la Cala de Portixol per evitar l’estacionament i millorar la seguretat

La Diputació d’Alacant ha instal·lat elements de contenció als marges de la carretera CV-742, al costat de la Cala del Portixol a Xàbia, per prevenir accidents i millorar la seguretat en aquesta via, on, a més, recentment es va reforçar la senyalètica vertical per prohibir l’estacionament de vehicles.

Segons ha explicat el diputat del Carreteres, Alejandro Morant, els últims dies s’han col·locat al llarg de la carretera i als dos marges un total de 350 barreres tipus ‘New Jersey’ per evitar així que els vehicles que circulen per la zona aparquin en àrees no permeses posant en risc la seguretat dels vianants i lequilibri medioambiental daquest espai del Cap de la Nao.

Aquests elements provisionals, que en cas d’accident o emergència poden ser retirats de forma ràpida i segura, seran remoguts inicialment un cop passi l’estiu.

“Des de la Diputació d’Alacant estem treballant per assegurar, dins de les nostres possibilitats i competències, la seguretat viària a la carretera del Cap de la Nau”, ha indicat Morant, que ha afegit que amb aquestes noves balises “prevenim atropellaments i altres accidents i protegim aquesta zona natural especialment sensible mediambientalment”.

El diputat ha recordat que amb aquesta mateixa finalitat, i atenent el criteri dels tècnics, les darreres setmanes s’ha reforçat també la senyalètica vertical per a la prohibició d’aparcament per tal de dissuadir els infractors i facilitar la feina dels agents. A més, la Diputació treballa tot l’any per garantir la conservació i el manteniment de la CV-742, una carretera en què s’ha invertit més de 315.000 euros per reasfaltar-la i millorar-la.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: