La Diputació d’Alacant impulsa l’esport a la província amb ajudes per als ajuntaments de 730.000 euros

La Diputació d’Alacant ha activat tres línies d’ajudes importants en matèria d’esports que permetran distribuir prop de 730.000 euros entre els municipis de la província. El manteniment d’escoles esportives, l’organització de partides de pilota valenciana o l’adquisició de medalles i trofeus són algunes de les actuacions que se subvencionaran a través d’aquestes convocatòries, el termini de presentació de sol·licituds de les quals ja està obert.

“L’esport és salut i la seva pràctica aporta nombrosos beneficis per al benestar de les persones i la millora de la qualitat de vida. Per això, des de la institució provincial reforcem, any rere any, el nostre compromís amb els consistoris i els clubs perquè puguin seguir funcionant i impulsant accions en aquesta matèria”, ha assenyalat el diputat responsable de l’àrea, Bernabé Cano.

En aquest sentit, la Diputació destinarà aquest 2023 un total de 600.000 euros per col·laborar amb els ajuntaments en el manteniment de les seves escoles esportives i en el desenvolupament d’activitats en aquest àmbit, com ara campionats, trobades, carreres, tornejos, tallers o sessions divulgatives i formatives.

A més, la institució invertirà 55.000 euros per adquirir trofeus i medalles que, posteriorment, es distribuiran entre els diferents municipis de la província.

El termini de presentació de sol·licituds d’aquests dos plans ja és obert i finalitza el proper 27 de març.

Finalment, la Diputació sufragarà amb 73.000 euros l’organització i la celebració de partides de pilota valenciana per part dels municipis de menys de 3.000 habitants. L’Àrea d’Esports ha incrementat per segon any consecutiu -en un 46%- la dotació econòmica d’aquest programa, el termini del qual per adherir-se conclou el 23 de març.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: