La Diputació d’Alacant dóna suport a l’activitat de les entitats esportives de la província amb 1,6 milions d’euros

La Diputació d’Alacant ha aprovat sis línies d’ajudes importants en matèria d’esports que permetran distribuir 1,6 milions d’euros entre els clubs de tota la província. D’aquesta manera, la institució reafirma el seu compromís amb aquestes entitats amb què col·labora anualment perquè segueixin funcionant i desenvolupant la seva activitat a través de diferents plans i programes de subvencions.

Així, per una banda, la Diputació invertirà aquest any 600.000 euros per col·laborar amb els clubs i les federacions del territori en l’organització d’esdeveniments d’especial interès com a campionats del Món, d’Europa o d’Espanya. “L’objectiu és atraure competicions i tornejos de gran rellevància i repercussió social que generin un important impacte econòmic, turístic i mediàtic i en què participin esportistes d’alt nivell”, ha manifestat el diputat responsable de l’àrea, Bernabé Cano.

D’altra banda, la institució ajudarà les entitats esportives en la promoció i la potenciació de les seves activitats, així com a sufragar la seva participació en competicions federades de caràcter oficial, a través d’una partida de 350.000 euros.

A més, la institució provincial aportarà 345.000 euros per cobrir les despeses dels equips masculins i femenins de categoria sènior o absoluta que participin en lligues nacionals o europees i 50.000 euros per dinamitzar i recolzar les entitats d’esport adaptat i inclusiu del territori -discapacitat física , intel·lectual i/o psíquica-.

El pla d’ajudes dirigit als clubs de futbol masculins i femenins no professionals, amb els quals es col·laborarà a través d’una convocatòria dotada amb 150.000 euros -10.000 euros més que el 2022-, i el dirigit al foment i promoció dels esports nàutics , que puja a 100.000 euros, són els altres dos programes als quals se’ls ha donat el vistiplau.

Les bases de totes aquestes convocatòries, el termini de les quals de presentació de sol·licituds ja està obert i finalitza el proper 28 de març, estan publicades a la Seu Electrònica de la Diputació d’Alacant https://bit.ly/3ZYvjOi.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: