La Diputació d’Alacant destina 400.000 euros per ajudar els esportistes d’elit de la província a preparar-los

La Diputació d’Alacant ha engegat una nova edició del Programa d’Ajuts a Esportistes d’Elit que, aquesta anualitat, està dotat amb 400.000 euros. El Butlletí Oficial de la Província ha publicat recentment les bases d’aquesta convocatòria, el termini de presentació de sol·licituds de les quals ja està obert i finalitza el proper 27 de juliol.

D’aquesta manera, la institució continua recolzant els esportistes del territori, amb qui col·labora en les despeses que la seva formació i preparació els exigeix a través de diferents línies d’ajuts.

Entre els requisits per accedir al pla es troben ser natural de la província d’Alacant o residir-hi, almenys durant tot el 2022, estar reconegut com a esportista d’elit de la Comunitat Valenciana, estar en possessió de la llicència federativa en vigor o no trobar-se inclòs al Programa d’Ajuts a Esportistes Olímpics (ADO).

Ajuts Clubs de Futbol

A més, la Diputació ha activat el programa de subvencions per a equips de futbol no professional masculins i femenins que participin a competicions federades de caràcter oficial. El termini de presentació de sol·licituds per a aquesta convocatòria, que puja a 120.000 euros, també és ja obert i, en aquest cas, finalitza el proper 1 d’agost.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: