La Diputació d’Alacant col·labora amb la cursa solidària amb mascotes ‘Can We Run’

La cursa solidària ‘Can We Run’ es reinventa perquè els ciutadans puguin córrer al costat de la seva mascota canina tot i la situació provocada per la COVID19 i col·laborar amb aquesta iniciativa. En aquesta ocasió, serà una edició virtual amb un recorregut de tres quilòmetres de longitud que es realitzarà mitjançant la descàrrega d’una APP mòbil.

La Diputació d’Alacant participa en el desenvolupament i difusió d’aquesta iniciativa, els fons recaptats aniran destinats a l’associació Galgos 112. Per tercer any consecutiu, la institució provincial dóna suport a aquesta proposta que, a més de conscienciar sobre la importància de cuidar i respectar els animals, busca donar a conèixer els beneficis de les teràpies assistides que amb aquests es desenvolupen.

“Treballar amb animals ajuda a persones amb problemes de salut mental a millorar la seva qualitat de vida. Conscients de les seves múltiples beneficis, al Centre Doctor Esquerdo desenvolupem des de fa anys aquest tipus de processos terapèutics que ens han portat a consolidar-nos com un referent en aquest àmbit “, ha explicat el diputat responsable de l’àrea, Juan Bautista Roselló.

Les persones que vulguin col·laborar i gaudir d’aquesta extraordinària experiència, que es desenvoluparà entre el 9 i el 18 d’octubre, ja poden inscriure a través de la pàgina web http://www.canwerun.com. A més de la Diputació d’Alacant, també impulsen aquesta iniciativa el Grup Zeta, Prensa Ibérica i el Diari Informació, entre altres entitats.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: