La Diputació d’Alacant aprova més de 5,2 milions d’euros per comprar la seva seu a Benidorm

La Diputació d’Alacant invertirà 5.210.000 euros en la compra de l’immoble que allotjarà la seu de la institució provincial a Benidorm. La corporació provincial ha ratificat en un ple extraordinari la modificació de crèdit per habilitar aquesta partida econòmica destinada a l’adquisició d’aquest edifici al nucli històric del municipi.

El president de la Diputació, Carlos Mazón, ha manifestat el “compromís ferm de la institució provincial amb Benidorm, un referent turístic de la Costa Blanca, no només a nivell nacional sinó també internacional, que mereix, per tant, una atenció especial”. En aquest sentit, ha afegit que Benidorm serà, juntament amb Elx, la primera localitat de la província a comptar amb una delegació de la institució provincial.

Aquesta seu, per a la qual es buscarà emplaçament a la zona centre, tindrà un caràcter institucional i una destinació preferentment cultural, tal com ha indicat Mazón, que ha destacat que “gràcies a aquest projecte, aproparem la Diputació encara més a Benidorm i al seu comarca”.

D’aquesta manera, es nodrirà de l’àmplia oferta artística, humanística, literària i musical que sustenta la Diputació d’Alacant a través de MARQ, MUBAG, ADDA o Institut de Cultura Juan Gil-Albert. A més, oferirà atenció directa als veïns i col·lectius del municipi, “el que posa de manifest, una vegada, més, la vocació de servei i proximitat de la institució provincial, així com el suport del president Mazón a Benidorm”, ha indicat, per part seva, diputat d’Arquitectura, José Ramón González de Zarate.

Respecte a la tramitació del projecte, el diputat ha explicat que “una vegada aprovada la modificació pressupostària, podrem treure com més aviat millor a licitació la compravenda de la que serà la seu permanent la Diputació a Benidorm”.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: